Vara Devoted

.. om att vara Devoted och vägen som ledde hit

Vi behöver alla en passion i livet för att känna att det vi gör spelar roll… något vi brinner extra för. Något vi är devoted för…Inget kan nog vara viktigare än att brinna för att försöka förstå hur vi utifrån våra egna förutsättningar kan leva på ett sätt som är så hållbart som möjligt… för om vi inte lyckas med det så finns det ju till slut inget annat kvar av det vi är passionerade för…

Därför är Devoted selection ABs passion att skapa produkter och design som håller. Som har kvalitet – med en klassiskt skön och avspänd look. Av råvaror som är så bra som möjligt. Följa vår passion helt enkelt.

Jag som grundat företaget och är huvuddesigner heter Ingela Hemming och har studerat på Tillskärarakademien, men är även civilekonom och har läst filosofi, miljöekonomi, litteraturvetenskap… samt är utbildad Sommelier, Fromager, Chocolatier… mm. Summan av detta är en passion för naturligt vackra saker, njutbara saker… på ett hållbart sätt. Jag vill och försöker leva på ett så hållbart sätt som möjligt, och lär mig hela tiden mer om hur jag gör det på bästa sätt.

Redan för tio år sedan insåg jag att det var svårt att hitta snygga och sköna kläder samt andra produkter som är gjorda på ett hållbart sätt, som respekterar både människor och naturen och inte kräver långa kostsamma transporter till Sverige. Därför började jag, i samarbete med bra tygfabrikörer samt fabriker inom EU, att tillverka olika produkter som jag själv ville ha. Vi har både besökt tygfabrikörerna och tillverkningsfabrikerna på plats. Det har under åren blivit en mängd olika typer av produkter, men alla är gjorda av GOTS-certifierade tyger samt producerade inom EU.

Det du ser i webbutiken just nu är det som för tillfället finns i vårt lager, men nya idéer och produkter tillkommer hela tiden. Kläderna vi säljer använder jag själv dagligen – de är otroligt sköna att använda och det känns extra bra när jag vet att de är tillverkade på ett hållbart sätt! Välkommen att beställa!